Nanocosmetica-inventie unica in lume

DESPRE  NANOCOSMETICA,o noua ramura a ştiinţei,aflată la graniţa dintre fizică, biologie şi NATURA=DAR DIVIN .

De unde a pornit totul?

HOMEOPATIA a fost practicată în toată lumea de peste 200 de ani, fiind tratamentul alternativ numărul 1 în Europa

Se stie ca toate produsele  naturale au in ele 3 componente:

materiala + energetica + informationala.

“Ce am descoperit este faptul că ADN-ul produce schimbări structurale în apă, care persistă  şi în cazul unor diluări foarte puternice, care duc la apariţia unor semnale electromagnetice

pe care le putem măsura”,spune profesorul francez  Luc Montagnier, răsplătit, în 2008, cu premiul Nobel pentru Medicină pentru descoperirea virusului HIV.

Aceste semnalele electromagnetice, transmise de planta  originala,

rămân în apă şi au efecte biologice uluitoare.

Pana acum aceste semnale electromagnetice(amprente electromagnetice)  au putut fi doar masurate insa prin nanotehnologie au putut fi amprentate pe un nanoeffector declansator de „efecte bilogice uluitoare „.

Sa ne amintim ca in anul 2009 premiul NOBEL pentru MEDICINA a fost acordat  celor 3 oameni de stiinta : * Elizabeth Blackburn, * Carol Greider şi * Jack Szostak

Comitetul Nobel mentioneaza”Aceşti trei oameni de ştiinţă au găsit soluţia la una dintre cele mai mari probleme ale biologiei: felul în care cromozomii pot fi copiaţi în timpul diviziunii celulare şi cum sunt ei protejaţi contra degradării”.

Acestia au identificat TELOMERAZA  o enzimă speciala creata de gena longevitatii ,telomeraza  care  RECONSTRUIESTE  TELOMERII (sunt capetele cromozomilor)ce protejează ,contra degradării cromozomii si ADN-ul de codificare a genomului in procesul diviziunii celulare.

 Se stie ca :

*TELOMERII DICTEAZA DURATA DE VIATA A UNEI CELULE?

* TELOMERII in procesul diviziunii celulare sunt scurtaţi pana in punctul in care cromozomii nu mai pot functiona normal ,diviziunea celulara nu se mai poate produce si ..celulele mor.

S-a mai constatat ca si  stilul nostru de viata afecteaza telomerii.

“ Celulele traiesc in continuare si se divid la nesfarisit cand telomeraza este prezenta neincetat” ne informeaza EU Times.

La 20 de ani se pare ca TELOMERAZA DEVINE INACTIVA (cu excepția celulelor stem și leucocitelor)  si de aici degradarea rapida a telomerilor cu consecinte imediate: declansarea imabatranirii !

Nu demult cercetatorii au oferit multe dovezi care demonstreaza ca deteriorarea telomerilor este asociata si cu aparitia a celor mai multe boli cunoscute.

De aceea se considera ca de fapt  BOLILE indiferent de gravitatea lor …SUNT BOLI TELOMERICE !

Uneori  copii se nasc cu telomerii scurtati si au afectiuni cu grade diferite de dificultate si in continuare la ei apar  noi si noi afectiuni degenerative.

Cea mai buna veste buna este aceea ca 

degradarea telomerilor poate  fi intrerupta !

Cum ?

Inventatorul – chimist şi cercetător în domeniul farmaceutic, o autoritate recunoscută în nanotehnologie,a descoperit un nano-purtător denumit nanoeffector (de dimensiune 10 la minus nouă, a cărui mărime este egală cu distanţa dintre două trepte ale spiralei ADN-ului), pe a cărui structură a reuşit să imprime amprenta electromagnetica a unui complex de peste 100 de plante,minerale,cristale etc.intr-un cuvant semnalele electromagnetice a  3.500 de  substante naturale active ce sunt amplificate de 30 de ori adica 105.000 de actiuni benefice  simultane la o singura aplicare!!!!!!

Pe aceste produse cosmetice le-am denumit generic „Nanocosmetice” deoarece pe piele si mucoase lucreaza exclusiv aceste particule naturale de dimensiuni nano ,realizate cu cea mai inalta tehnologie.

Produsele de Nanocosmetica  REACTIVEAZA TELOMERAZA ce  restabileste integritatea telomerilor in procesul diviziunii celulare !!!!   

Acum si numai acum SE INVERSEAZA SENSUL DEGENERARII CELULARE  (datorata degradarii telomerilor)spre REGENERARE CELULARA(datorata reactivarii telomerazei )

Nu exista  motive de ingrijorare deoarece eventualul exces de  telomeraza se elimina in 72 de ore  .

Consecintele  secundare constate in experiente personale si de grup sunt :

*REFACEREA CAPACITATII DE AUTOVINDECARE A CORPULUI 

*STOPAREA IMBATRANIRII SI REINTINERIREA

dar…………. toate acestea  le face FOARTE RAPID si DEFINITIV (dupa aceea …NU MAI ESTE NEVOIE SA FIE FOLOSIT !!!)

Acestea sunt efectele biologice uluitoare de care vorbea profesorul francez  Luc Montagnier   .

 • Deoarece TELOMERAZA restabilește secventele repetitive pierdute(telomerii) s-a constatat in experiente personale si de grup si o rapida refacere si regenerare a pielii ,cartilagii,muschi,etc •

In aceleasi experiente personale si de grup  s-a cosntatat o rapida diminuare in afectiuni dermatologice (piele inflamata ,alunite,acnee,

acnee vulgaris ,ciuperca piciorului,etc)

Alte recomandari in baza experientelor personale si de grup :

 • – Urme keloidale rămase de cațiva ani, extrem de jenante din punct de vedere estetic, rezultate în urma unei intervenții chirugicale sau cosmetice de tip ”face-lift” , s-au retras semnificativ în 2 luni și după alte 4 luni au devenit practic invizibile.
 • – Probleme de aderenta a pielii rezultate în urma unui transplant , de marimea unui varf de deget, cu ajutorul sprayului au fost rezolvate integral și cu 50 -70% mai rapid fata de alte produse cunoscute si utilizate pana acum.
 • – In practica chirurgicala s-a demonstrat că sprayul se poate folosi cu eficienta extraordinara in cazurile de lipsă totala de piele, aplicand direct pe tesutul adipos, pe tesutul muscular, pe ligamentele descoperite, pe fascie, pe suprafata oaselor.
 • – Rezultate deosebite au fost obtinute in aplicarea pe ranile infectate și inflamate pe parcusul praxisului chirurgical.    
 • Refacerea celulelor și țesuturilor de la baza ranii pornește în 3-6 zile, iar în 12 – 14 zile are loc ”reincarcarea” zonei și inchiderea ei.
 • In 6 – 12 săptămâni până și rănile cu pierderi mari de tesut (rupturi, muscaturi, smulsuri etc.) se vindeca cu cicatrici minimale sau fără urme.
 • – Ca urmare a slăbirii bruste (suctiunea grasimii, cura drastica de slabire ) se încrețeste  pielea , ramane celulita remanenta,vergeturi.

 Starea acestora, după cateva saptamani de aplicare s-a  ameliorat vizibil.

 • – In cazul alunitelor deformate cu excrescente si tendinte de proliferare se  recomanda rezectie…Aplicarea prin pulverizare  cu sprayul,permite ca  alunitele ”defecte”sa faca o coaja neagra  , apoi cad si nu raman urme !!!

ALTE experiente cu rezultate remarcabile s-au constatat in cazul problemelor :

 • de auz
 • de vedere
 • sistemului respirator
 • aparatului digestiv
 • sistemului locomotor si ale articulatiilor
 • aparatului genital
 • prostatei
 • sistemului circulator

si deosebit de util in practica chirurgicala !!!

 • In stomatologie s-a utilizat pentru reducerea ,inflamatiilor si infectiilor din cavitatea bucala ,dar s-a constat si stoparea paradontozei .
 • In cazuri de accidentari grave sportive sunt experiente cu rezultate foarte bune.Eficienta produsului a fost dovedita in numeroase accidentari cum ar fi :fracturi,entorse,intindere,taieri,etc.

 Daca ai intrebari te rog sa faci aceasta cat mai repede !

 • Raspund cu placere atat persoanelor fizice cat si medicilor ,terapeutilor si cosmeticienelor .

Produsele promovate de mine NU SUNT PRODUSE MIRACOL !
Si nici nu exista asa ceva !

Nu pretind ca ele fac vindecari miraculoase !
dar pretind ca ajuta la stimularea rapida si refacerea capacitatii de autovindecare a corpului tau, ca dealtfel orice produs din

NATURA=DAR DIVIN (FARMACIA NATURII) !

CU RESPECT,LUMINA SI IUBIRE DE SEMENI  !

 • IOANA BOBOCEA

      Terapeut holistic

 • ioanabobocea@gmail.com
 • 0736632663       0744300432     0214208096

 

Link-uri de accesare a unor informatii suplimentare  :

AM REGASIT MEMORIA APEI(Transductia (transfer) de ADN (planta)

=secretul produselor LAVYLITES

https://www.youtube.com/watch?v=RTuBfEszIQc

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s